Zones Verdes

Bellreguard

Les zones verdes de Bellreguard es troben als dos nuclis de la població, tant a l’entorn urbà como a la zona de la façana marítima.

Així, trobem el Passeig del Mediterrani, el Parc de l’Alcoià, la Plaça de la Vall d’Albaida, la Plaça de la Ribera, la Plaça del Comtat, la Plaça de la Costera i la Plaça de la Valldigna a la zona de la platja. Mentre que al poble es troben el Parc Joan Pellicer, el Parc 3 d’Abril, el Parc dels Llauradors i la Plaça del Mercat.

Guardamar

El municipi de Guardamar de la Safor ha recuperat l’Ullal del Bovetar i la zona adjacent, un dels seus espais naturals més emblemàtics. El projecte de restauració ha aconseguit recuperar una zona molt degradada de la localitat i transformar-la en un espai natural d’esbarjo. La intervenció ha permés la conservació d’espècies de fauna i flora pròpies d’aquests hàbitats i mantindre el seu valor ecològic, eliminant espècies invasores i la reinserció de vegetació autòctona.

En aquest sentit, el Centre Pol.livanlen de l’Ullal pretén potenciar la qualitat de vida al voltant de la naturalesa amb l’objectiu d’incorporar-la al municipi perquè el seu veïnat i visitants puguen fer ús i aprofitar els beneficis que ens aporta.